Stiri din sport


01/01/1970
Celebration of Peace for the Opening Ceremony of the 2023 Surf City El Salvador ISA World Surfing

Record 63 Nations Come Together in Celebration of Peace for the Opening Ceremony of the 2023 Surf City El Salvador ISA World Surfing Games

Surfing’s second Olympic cycle continues with record participation of 294 surfers

 

Tokyo 2020 Olympic medalists Carissa Moore (USA), Kanoa Igarashi (JPN) and Amuro Tsuzuki (JPN) represent their nations on stage

 

ISA President Fernando Aguerre officially declared competition open for the 2023 Surf City El Salvador ISA World

Citeşte mai mult...


06/01/2023
Razvan Oaida noul transfer al Rapidului!

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, jucând fotbal, jucând fotbal şi text

Razvan Oaida este jucatorul care imediat dupa incheierea campionatului, deschide pentru Rapid fereastra de transferuri!

Fostul mijlocas al FCSB, vine sa-i faca concurenta lui Alexandru Albu pe postul de mijlocas defensiv, dupa ce nu a mai fost dorit la echipa patronata de Gigi Becali.

Citeşte mai mult...


05/31/2023
Victorie zdrobitoare pentru Rapid pe Arena Nationala!

Nu este disponibilă nicio descriere.

Rapid a reusit sa invinga categoric in aceasta seara in fata a peste 19.000 de spectatori pe FCSB, vice-campioana Romaniei, si in acest sezon.

De la cap la coada giulestenii au reusit sa controleze partida, fiind mult mai motivati in fata unei trupe, ros-albastre, care deja a inceput sa rezilieze din jucatorii pe care i-a avut sub contract in acest sezon, dupa esecul ratarii campionatului.

Giuleștenii au lovit de 3 ori în prima repriză, prin Luckassen și Iacob, de două ori, oameni mai degrabă de plan secund pentru Mutu în acest sezon.Apoi, Funsho si-a intrat

Citeşte mai mult...


05/24/2023
Oltenii castiga in Giulesti si raman in lupta pentru podium!

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane, persoane jucând fotbal, persoane jucând fotbal şi text

Intre Rapid si CS Universitatea Craiova se juca in aceasta seara locul 4, ultimul posibil loc, ce poate duce in lupta pentru cupele europene in acest sezon, astfel ca miza era serioasa chiar daca se stabilise campioana cu o seara inainte, Farul Constanta.

Meciul intre cele doua combatante a fost destul de echilibrat in prima repriza. Dupa ce Marko Dugandzic a deschis scorul dintr-un penalty discutabil, Ivan a egalat dupa un penalty acordat cel putin la fel de discutabil!

Citeşte mai mult...


01/01/1970
FCSB castiga si lupta la titlu se incinge!

May be an image of 10 people, people playing football, people playing soccer and text

FCSB si-a castigat in aceasta seara derby-ul cu CFR Cluj de pe Arena Nationala, jucat in fata a 42.000 de persoane, record absolut al acestui sezon de Superliga. Astfel, lupta la titlu se ascute intre Farul si FCSB, ramanand doar un punct, iar meciul direct urmeaza in etapa urmatoare, chiar la Constanta! Totusi, este posibil ca acest meci sa nu fie decisiv, si titlul sa se joace in ultima etapa!

Citeşte mai mult...