Stiri din sport


03/25/2023
Record dupa record pentru Cristiano Ronaldo!

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Lusitanul Cristiano Ronaldo, a reusit aseara sa fie cel mai selectionat jucator la echipele nationale, din istoria fotbalului, totalizand 197 de selectii pentru Selecao portugheza!

Citeşte mai mult...


01/01/1970
Ministrul Sportului emite un nou ordin privind desfășurarea misiunilor de control

 

   Imagine

    Ministerul Sportului are acum toate instrumentele necesare pentru a-și îndeplini prerogativele de supraveghere și control prevăzute de lege, după emiterea Ordinului ministrului sportului nr. 84/2023 pentru aprobarea instrucțiunilor de efectuare a controlului respectării legilor și a celorlalte acte normative din domeniul sportului. Pentru implementarea ordinului au fost date mai multe instrucțiuni către Direcțiile Județene.

Noul ordin facilitează verificarea activităților sportive, a modului de funcționare și administrare a structurilor sportive, în conformitate cu statutele, regulamentele și dispozițiile legale în vigoare și a documentelor utilizate în activitatea de supraveghere și control în domeniul sportului.

 

Citeşte mai mult...


03/22/2023
Egal spectaculos in "Gruia"! CFR si Rapid, incep cu un meci nedecis play-off-ul!

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane, persoane făcând sport şi iarbă

Capul de afis al primei etape de Play-Off, in Gruia, intre CFR Cluj, campioana Romaniei, si Rapid, avea toate conditiile de a oferi un spectacol, si asa a fost!

Citeşte mai mult...


03/22/2023
Schimbare importanta in lotul Romaniei!

26 de tricolori convocați pentru duelurile cu Andorra și Belarus din preliminariile EURO 2024 Federația Română de Fotbal

"George Pușcaș s-a accidentat ieri, la echipa de club, și nu va putea onora convocarea la prima reprezentativă. Staff-ul medical al echipei naționale a considerat că George nu va putea fi recuperat în timp util și astfel s-a renunțat la venirea lui în țară.

Citeşte mai mult...


03/21/2023
Edi Iordanescu a anuntat lotul pentru startul preliminariilor!

26 de tricolori convocați pentru duelurile cu Andorra și Belarus din preliminariile EURO 2024 Federația Română de Fotbal

Eduard Iordanescu a creionat lista "Tricolorilor" ce vor sustine primele doua partide ale nationalei Romaniei in preliminariile pentru Campionatul European EURO 2024.

Selecționerul Edward Iordănescu a convocat un lot format din 26 de jucători pentru aceste prime jocuri din drumul spre EURO 2024.

PORTARI: Florin Niță (Pardubice Cehia, 19/0), Ionuț Radu (Auxerre Franța, 2/0), Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 1/0);

Citeşte mai mult...