Stiri din sport


01/01/1970
Rapidul o invinge clar pe FC Voluntari!

Rapid FC Voluntari, Live Video Online, de la ora 20:00, în runda 24

In acesta seara, Rapidul a defilat, invingand-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-1, dupa o partida controlata in totalitate, si un joc foarte reusit.

Recitalul a fost deschis de Marko Dugandzic, ce a inscris din nou astazi un hattrick, si ajungand la 15 goluri deja in acest sezon de Superliga,  si partida a fost inchisa de Lopes, jucatorul Voluntariului, ce a profitat la ultima faza de o deviere nefericita a lui Cristi Sapunaru, venita si de pe urma unei mici relaxari.

Citeşte mai mult...


01/01/1970
Olimpiadă FIDE - Sah
               Ar putea fi o imagine cu 13 persoane, persoane în picioare şi interior

   Pe 30 ianuarie a început prima Olimpiadă FIDE dedicată persoanelor cu dizabilități. Peste 100 de jucători din 33 de țări participă la Olimpiada organizată în Belgrad, care se va încheia pe 5 februarie. România este una dintre aceste țări, reprezentată de Mihai Bursuc, Mihail-Dacian Pribeanu, Ionel Morariu și Mihai Dima, iar căpitanul echipei este Radu-Pompiliu Șofran.

01/01/1970
Ministerul Sportului a stabilit propunerile de finanțare a federațiilor sportive naționale pe 2023

 Ministerul Sportului a stabilit propunerile pentru cuantumurile de finanțare a federațiilor sportive naționale pe anul 2023

  Ministerul Sportului a stabilit propunerile pentru cuantumurile de finanțare a federațiilor sportive pentru anul 2023, în conformitate cu Ordinul ministrului sportului nr. 12/2023 pentru aprobarea programelor sportive de utilitate publică şi a metodologiei privind finanțarea federațiilor sportive naționale de către Ministerul Sportului, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 30, din 11.01.2023.

Suma totală din bugetul Ministerului Sportului pe anul 2023, aprobat prin Legea Bugetului de stat la titlul 59.20 – Sume destinate finanțării programelor sportive realizate de

Citeşte mai mult...


01/31/2023
Rapid si U Cluj, scor nedecis!

 

         Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane făcând sport şi iarbă

 

     Rapid si U Cluj, au incheiat in aceasta seara pe Cluj Arena, scor 0-0, in debutul etapei.  Partida s-a desfasurat in conditii deosebit de grele, cu un gazon macinat si pe alocuri vopsit, si greu datorita precipitatiilor ce au curs deasupra Clujului in ultimele ore.

Citeşte mai mult...


01/28/2023
Apelul FC Rapid 1923 a fost admis în totalitate

Ar putea fi o imagine cu text care spune „RAPID ーク 1923 FOTBAL CLUB”

" Curtea de Apel București a pronunțat astăzi soluția în primul dintre cele două litigii privind

mărcile “Rapid”.

În acest prim dosar, FC Rapid 1923 a solicitat anularea mărcii verbale “Asociația Fotbal Club Rapid București”

(înregistrată în anul 2017), iar partea adversă a cerut instanței anularea mai multor mărci,

Citeşte mai mult...