Stiri din sport


08/06/2020
Federatia romana de fotbal ia HOTARARI neegale intre Liga aIa si cele din Liga a IIa !!

            

Federația Română de Fotbal Wikipedia


    RETINETI :

Răzvan BURLEANU – Preşedinte FRF, 

Gino IORGULESCU – Prim-vicepreşedinte FRF, 

Octavian GOGA – Vicepreşedinte FRF, având în vedere Decizia Comitetului Executiv al FRF

acordul majorității cluburilor participante în campionatul național Liga 1 (13 cluburi din totalul de 14)

HOTARASC    SA  NU  retrogradeze  nici  o  echipa   din  Liga  aIa  !!!

Citeşte mai mult...


01/01/1970
Liqui Moly sponsor la Kitzbuhel!

LIQUI MOLY to become official sponsor of the Hahnenkamm Races in Kitzbühel

 

LiquiMoly a semnat un contract de sponsorizare oficiala cu organizatorii curselor de iarna de pe Streif- Kitzbuhel. Cursele austriece sunt cele mai faimoase si periculoase din circuitul masculin de ski alpin, strangand pe durata unui weekend sute de mii de spectatori, in traditionala locatie.

Citeşte mai mult...


01/01/1970
CFR Cluj din nou campioana!

 

 CFR Cluj a invins-o astazi pe Universitatea Craiova si este noua campioana a Romaniei!

Evolutiile foarte bune ale lui Deac, Paulo Vinicius au propulsat echipa lui Dan Petrescu spre al 3-lea titlu consecutiv, si al 6-lea din istorie. De cealalta parte, un gust amar pentru trupa lui Cristiano Bergodi. Evolutiile modeste ale lui Koljic, Mateiu si Mihaila au contat decisiv in aceasta partida jucata chiar pe Ion Oblemenco.

Meciul din aceasta seara a contat in mod decisiv si in stabilirea echipei care ne va reprezenta in sezonul 2020/2021 in Liga Campionilor, incepand din preliminarii.

Citeşte mai mult...


08/03/2020
FC RAPID – TURRIS

     

                               Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

  Meciul de  mare  interes  pentru promovare  se  va  desfasura  in  conditiile  in  care  nu  este  foarte  clar    CITE  ECHIPE  vor  fi  in  sezonul urmator in  Liga   aIa ,CITE ECHIPE  RETROGRADEAZA  din Liga aIa si  cite  echipe  vor  promova din  Liga  aIIa  ?? 

"FC Rapid va întâlni acasă, pe Stadionul “Regie”, pe Turris Turnu-Măgurele, în etapa a 5-a din play-off-ul Ligii a 2-a, etapă care marchează

Citeşte mai mult...


07/27/2020
Rapid - Uta, ora 17.00

 

Astazi, incepand cu ora 17.00, pe stadionul Motorul din Arad, se intalnesc in unul din derby-urile de traditie ale fotbalului romanesc UTA Arad si Rapid Bucuresti.

Ambele echipe au nevoie de victorie in acest meci, din ratiuni diferite. UTA astazi poate promova matematic in Liga1, in timp ce Rapid are nevoie de o victorie pentru a ramane in cursa teoretica pentru locul 2 sau 3. In mod clar, aradenii vin cu motoarele mai bine pornite si sunt pregatiti astazi sa sarbatoreasca.

Citeşte mai mult...