Stiri din sport


01/01/1970
KARATE COMBAT IS BACK!

                             
   Karate Combat is back for a new season of full contact action. For 12 weeks the world’s greatest karate stars will enter the Fighting Pit, surrounded by virtual worlds rendered real-time using Unreal Engine, the video game engine behind Fortnite.
The athletes from 32 countries will fight toward the finals, and the ultimate award, the Golden Belt. There will be knockouts along the way.
The fights are hosted by

Citeşte mai mult...


01/01/1970
Mihai Covaliu a fost reales, cu 203 voturi din 204, in functia de presedinte al Comitetului Olimpic

                 

   Adunarea Generala de alegeri a Comitetului Olimpic si Sportiv Roman a avut loc astazi, 24 septembrie 2020, in aer liber, pe terenul de fotbal-rugby din cadrul Complexului Olimpic Sydney 2000, din Izvorani.

In urma votului, Mihai Covaliu a fost reales, cu 203 voturi din 204, in functia de presedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR), fara adversar si, poate nu intamplator, in locul care poarta numele Jocurilor care i-au adus Aurul Olimpic. Strategia pe care a prezentat-o cu aceasta ocazie este

Citeşte mai mult...


09/26/2020
Rapid a facut doua noi transferuri!

Anestis Nastos si Adrian Balan sunt noutatile Rapidului de astazi, pentru sezonul 2020/2021. Impreuna cu acesti doi fotbalisti giulestenii incearca sa promoveze, intr-un sezon deja inceput foarte bine cu 3 victorii si o remiza in primele 4 etape.

„Mă bucur să ajung la Rapid, este un club cu tradiție, cunoscut în Europa. Vreau să facem suporterii fericiți și să le oferim bucuria promovării”, a declarat grecul.

Adrian Balan vine cu un palmares de 37 goluri in prima liga a Romaniei, facand parte din echipa cu care FC Voluntari a castigat singurele

Citeşte mai mult...


09/24/2020
CFR Cluj se califica! FCSB eliminata, in mod previzibil!

CFR Cluj s-a calificat in play-off-ul UEFA Europa League in aceasta seara dupa ce a reusit sa treaca de redutabila formatie suedeza Djugardens, campioana Suediei, si o formatie foarte puternica din punct de vedere fizic.

Golul ce a facut diferenta a fost semnat de Vinicius, stanca din apararea clujeana, in urma unei faze fixe. De remarcat a fost si prestatia lui Balgradean foarte sigura in fata incercarilor suedeze de a marca.

Citeşte mai mult...


09/24/2020
Ordin comun MTS - MS privitor la noile măsuri ce se aplică în perioada stării de alertă în sport

 

                 

Overview Eurostat

    Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe și Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, au semnat Ordinul comun nr.1219/1634/2020 pentru aprobarea Regulamentelor privind condițiile necesar a fi respectate pentru accesul în bazele sportive, a practicării sporturilor individuale în aer liber, pentru practicarea sporturilor de echipă în aer liber, pentru reluarea activității de natație în bazinele acoperite și în aer liber din România, în vederea desfășurării activităţilor sportive în spații închise, respectiv desfășurării activităților de pregătire fizică în săli de fitness

Citeşte mai mult...