Stiri din sport


10/26/2020
CFR Cluj debuteaza cu victorie la Sofia!

CFR Cluj debuteaza cu dreptul in aceasta noua editie de UEFA Europa League. Clujenii, au invins cu 2-0, in prezenta a aproximativ 12.000 de spectatori bulgari pe CSKA Sofia. 

Golurile formatiei noastre au fost marcate din corner de catre Mario Rondon, si Ciprian Deac dupa un penalty obtinut de Gabriel Debeljuh.

Citeşte mai mult...


01/01/1970
Rapid eliminata din Cupa Romaniei de Progresul!

Rapid a fost eliminata astazi din Cupa Romaniei, mult mai devreme decat probabil se astepta de Progresul Spartac, formatie ce evolueaza in Liga3.

Golul decisiv, dupa ce gazdele au condus de 2 ori formatia giulesteana, si au lovit bara in min.88, a fost marcat de Milea, in minutul 119, chiar inainte de loviturile de departajare, dupa o minge scapata incredibil de portarul Tataru.

Citeşte mai mult...


10/16/2020
Octombrie negru pentru Romania!

Romania nu a reusit nici in aceasta seara sa marcheze sau sa ia punct in unul din cele 3 meciuri din luna octombrie. Austria a reusit sa inving prin golul lui Schopf din minutul 75, dupa ce avusese si 2 bare anterior, cate una in fiecare repriza.

Pentru echipa noastra, Alibec, Bancu si Maxim au ratat ocazii mari, au fost precipitati, lipsiti de clarviziune la finalizare, iar Alibec a avut chiar un gol anulat, probabil pe buna dreptate pentru o mica pozitie de offside.

Citeşte mai mult...


10/15/2020
Probleme la Rapid!

 

Rapid a inregistrat astazi doi noua cazuri de "Covid19". Astfel, Adrian Iencsi, antrenorul echipei, si jucatorul Rares Ilie au fost depistati pozitiv la testare.

Meciul contra celor de la Mioveni, de joi, va fi anulat si disputat apoi la o data ulterioara ce va fi disputata de catre Federatia Romana de Fotbal.

Citeşte mai mult...


10/12/2020
Dandea la Rapid!

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, interior

 

Alexandru Dandea, fostul jucator al Astrei, a semnat astazi cu FC Rapid Bucuresti. Fundasul central urmeaza sa completeze o linie in care ii are drept colegi pe Bogdan Manole, Nastos si Radu Crisan.

Acest transfer, vine imediat dupa infrangerea umilitoare in fata Craiovei, scor 0-5, a giulestenilor.

Citeşte mai mult...