Stiri din sport


01/01/1970
Telenovela Budescu se incheie la Voluntari!

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane

In prezenta lui Florin Cernat, Constantin Budescu a semnat pe o perioada de 6 luni cu FC Voluntari. Fostul jucator al FCSB-ului a fost in discutii foarte avansate si cu Sepsi, dar in final a ales echipa ilfoveana.

Citeşte mai mult...


01/19/2022
Victorii in bloc pentru jucatoarele noastre la Melbourne!

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi stând în picioare

In aceasta seara, la Melbourne, in Australia, jucatoarele noastre, Irina Begu, Simona Halep si Sorana Cirstea au avansat in bloc spre runda secunda. Anterior, Gabi Ruse si Jacqueline Cristian au reusit si ele aceeasi performanta.

Irina Begu a trecut greu in 3 seturi de frantuzoaica Oceane Dodin, si o va infrunta in runda urmatoare pe Elise Mertens din Belgia.  Sorana Cirstea a trecut in doua seturi scurte de Petra Kvitova, una din favoritele competitiei, si o va intalni mai departe pe Kristina Kucova. 

Simona Halep, a invins-o

Citeşte mai mult...


01/01/1970
METODOLOGIE FINANȚARE FEDERAȚII SPORTIVE NAȚIONALE 2022

                                     Ministerul Tineretului si Sportului

 

ORDIN

 

nr. din ___________

 

pentru aprobarea programelor sportive de utilitate publică şi a metodologiei privind finanţarea federaţiilor sportive naţionale de către

Ministerul Sportului în anul 2022

 

 

Având în vedere :

  • art. 69 şi art. 71, alin. (1) lit. a) din Legea educaţiei fizice şi sportului nr. 69/2000,

cu modificările şi completările

Citeşte mai mult...


01/01/1970
Novak Djokovic a castigat procesul din Melbourne!

Novak Djokovic wins court battle to remain in Australia

Scandalul de la Melbourne dintre Novak Djokovic si autoritatile australiene pare a se apropia de final dupa ce in aceasta dimineata, in urma termenului de judecata, Anthony Kelly, judecatorul acestei spete, a considerat lipsit de baza cererea de a parasi Australia formulata de autoritati. Este posibil ca australienii sa formuleze un apel pentru a incerca din nou expulzarea lui Djokovic.

Citeşte mai mult...


01/10/2022
Simona Halep a câștigat turneul Melbourne Summer Set

     Simona Halep a câștigat turneul Melbourne Summer Set, după un meci destul de scurt în fața rusoaicei Veronika Kudermetova, scor 6-2, 6-3.

       

             Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

    No.2 seed Simona Halep captured the 23rd WTA singles title of her career, and first in Australia, at the Melbourne Summer Set 1 with a 6-2, 6-3 defeat of No.3 seed Veronika Kudermetova in the final.