Stiri din sport


01/01/1970
World Karate Federation va testa noi reguli de arbitraj!

Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni, persoane în picioare şi interior

Pentru inceput, mentionam ca sistemul in etapele de Premier League se va schimba, avand acces doar 32 de luptatori, pe fiecare categorie, primii 32 in ordinea clasamentului. Astfel, fiecare etapa va contine 8 grupe, cu 4 luptatori, urmand ca primii 8 din clasamentul mondial sa fie si capi de serie in respectivele grupe. Victoria va fi recompensata cu 3 puncte, egalul cu 1 punct, iar meciurile incheiate 0-0, nu vor aduce niciun punct vreunui sportiv in grupa.

La proba de kata, vor

Citeşte mai mult...


11/24/2021
Rapid, meci de cosmar in superioritate numerica!

Ar putea fi o imagine cu în aer liber şi stadion

Rapid a dezamagit aseara in deplasarea de la Chindia, in unul din meciurile epice ca desfasurare ale acestui campionat. In cazul in care giulestenii castigau, acestia aveau ocazia sa urce provizoiu pe podiumul clasamentului.

In minutul 53, Negut deschidea scorul pentru Chindia, ramasa in prima repriza in 9 oameni, ultimul eliminat fiind Capusa in minutul 42, si deja se prefigura o mare surpriza la Ploiesti, doar ca in minutul 61, Rares Ilie venit din linia a doua, a tras bine la poarta, dupa o serie de pase

Citeşte mai mult...


11/22/2021
Astazi incepe Cupa Mondiala de Ski Jumping!

All-clear for the World Cup opener in Nizhny Tagil

 

Astazi, incepe la Nizhny Tagil in Rusia, un nou sezon de sarituri cu schiurile, incepand cu ora 17.30. Astazi au loc calificarile, iar maine si poimaine vor avea loc competitiile propriu zise. Este prima oara cand sezonul de Cupa Mondiala la sarituri incepe in Rusia, anterior incepand in Kuusamo Finlanda sau Wisla Polonia.

Pentru trambulina cu dimensiunea la 134 de metri, mare favorit este detinatorul globului de cristal, Halvor Egner Granerud, de asemenea, Robert Johansson a facut mereu sarituri bune aici, dar nu pot fi exclusi din discutie

Citeşte mai mult...


11/22/2021
Horia Tecau se retrage!

Ar putea fi o imagine alb-negru cu 1 persoană, barbă şi interior

Horia Tecău a afirmat, joi, într-o postare pe Facebook, că sportul a fost viaţa lui, dar este momentul să se bucure de viaţă "într-un mod diferit".

"O mulţime de emoţii am acum. Sunt recunoscător. Pentru călătorie, pentru ceea ce am trăit şi oamenii pe care i-am întâlnit pe parcurs.

Sportul a fost locul meu de joacă, clasa mea, m-a învăţat să visez, să cred şi să dezvolt abilităţi de viaţă în acest proces.

Citeşte mai mult...


01/01/1970
Ultimul dans pe motocicleta pentru Valentino Rossi!

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi în aer liber

Pe circuitul Ricardo Tormo din Valencia, Valentino Rossi si-a consumat ultimul episod pe motocicleta in motomondial, in sportul care l-a facut celebru, o legenda, si in sportul pe care la randul sau prin faima sa l-a popularizat in intreaga lume, fiind si un sportiv foarte carismatic prin felul sau de a fi.

Celebrul numar 46, nascut la Urbino in Italia, la 42 de ani a incheiat o cariera fantastica, cu titluri la toate categoriile din motomondial.  Cu Aprilia, a castigat titlul mondial la categoria 125cc, in

Citeşte mai mult...